TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2022.04.26 11:20

Logisztika Nap 2022. április 21.

Logisztika Nyilt nap

Az AMCO Csomagolástechnikai Kft. is részt vett az MLBKT által
2022. április 21.-én megszervezett Logisztika Napon.

A rendezvényen bemutatásra kerültek a logisztika területén
hasznos csomagológépek és csomagolóanyagok.

A rendezvény bevezetőjében Magyar Kálmán ügyvezető igazgató bemutatta az AMCO Csomagolástechnikai Kft-t, majd röviden ismertette a logisztika területén hasznos csomagológépeket és csomagolóanyagokat.

Ezt követően a jelenlévők érdeklődési körének megfelelően különböző csomagolástechnikai megoldások kerültek bemutatásra, úgy mint a dobozzárás, sztreccsfóliás raklapfóliázás, pántolás, zsugorfóliázás, körpályás sztreccsfóliázás, raklap tároló és adagoló rendszer, burkolófóliázás, emeléstechnika.

A rendezvényen bemutattuk az AMCO Kft. saját gyártású GreenFill biológiailag lebomló térkitöltőt, mely dobozos termékek csomagolásához kínál környezettudatos alternatívát.

A csomagológépek bemutatását követően személyes konzultáció keretén belül megismerhettük az érdeklődők egyéni igényeit, melyek kiaknázása lehetőséget biztosít számunkra a jövőbeni együttműködésre.

A rendezvény délelőtti programján 13 fő szakmai érdeklődő látogatott el telephelyünkre.
Délután három nagyobb diákcsoportot fogadtunk, a BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskolából, akik szintén megtekintették a logisztika területén hasznos csomagológépeket és csomagolóanyagokat.Összeségében egy sikeres, eseménydús rendezvényt zártunk és örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan megtiszteltek bennünket a személyes jelenlétükkel.