Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2022.02.10 08:27

TAWI elektromos felrakó gépek

A TAWI elektromos felrakó gépek mobil, elektromos targoncák, amelyek magasságában, szélességében és kapacitásában könnyen hozzáigazíthatók az Ön egyedi igényeihez.


• Szerszámok kiválasztása különféle típusú terhelésekhez.
• Könnyű és ergonomikus, megkímélve a felhasználókat a megerőltető kézi kezeléstől.
• Rozsdamentes acél modellek az egyszerű tisztítás érdekében.

Konzultációt kérek!

 

A svéd TAWI által gyártott Protema felrakó gépek könnyen használható, egyszerű és praktikus berendezések, melyek a munkahelyek ergonomikus kialakításában jelentős szerepet játszanak.


Fizikai megerőltetés nélkül különféle jellegű terhek emelhetők vele egészen 250 kg-os súlyhatárig és akár 2 méteres magasságig. Négy darab önbeálló kerekének és keskeny felépítésének köszönhetően szűk helyen is alkalmazható, fordulékony és gyors rakodó eszköz.

 

Rozsdamentes acél vázának és szerelvényeinek, zárt akkumulátorházának köszönhetően könnyen tisztán tartható, így még az élelmiszer-feldolgozás vagy a gyógyszeripar területén is gond nélkül alkalmazható. Villanymotoros emelőrendszer, lánchajtás, elektronikus emelés- és süllyesztés vezérlés, lágy indítás és megállítás, elektronikus túlterhelés védelem, hordozható és állítható kézi vezérlő egység, karbantartás-mentes, teljesen zárt akkumulátor egység, automatikus akkutöltő, kézi vezérlőkábel és töltőkábel teszik teljessé a műszaki specifikációt.


Számos kiegészítő szerelvénnyel rendelhető, mint pl. tálca, forgatható tekercstartó tüske, emelővillák, V alakú tartó stb.