Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.10.13 14:41

AMCO Jubileum — 30 évesek lettünk!

Az AMCO Csomagolástechnikai Kft. 2021-ben jelentős mérföldkőhöz érkezett, ugyanis idén ünnepli fennállása 30. évfordulóját.

„Partner a Csomagolásban” mottónk hűen tükrözi cégünk küldetését és filozófiáját.

Immár 30 éve nap mint nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleleink csomagolástechnikai igényeit tökéletesen megismerve, naprakész szakmai tudással kínáljunk számukra személyre szabott megoldásokat.

Megnézem a jubileumi videót

Az AMCO Kft. Magyarország egyik legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkező csomagológép és csomagolóanyag forgalmazója. Több mint 16 000 ügyfelünknek segítettünk már csomagolástechnikai problémái megoldásában.

 

Folyamatosan fejlődő, naprakész szakértelmünkkel, ipari minőségű csomagolástechnikai termékeinkkel, szerviz hátterünkkel járulunk hozzá vevőink sikerességéhez.

 

Csomagolástechnikai szaktanácsadás keretén belül részletesen megvizsgáljuk csomagolástechnikai feladatait és ahhoz ajánlunk optimális megoldásokat.

Bemutatótermünk az ország legnagyobb csomagolástechnikai bázisa, ahol több tucat csomagológép működését megismerheti, akár a saját termékeivel ki is próbálhatja.

 

Csomagológép bérlet konstrukciónkkal időszakos csomagolástechnikai feladatai ellátására kínálunk megoldást. Jól képzett és rendkívüli tapasztalattal rendelkező szerviz csapatunk az általunk forgalmazott csomagológépek garanciális és azon túli szervizelését látja el. Tevékenységünkben fontos szerepet játszik az általunk felújított csomagológépek garanciális értékesítése. A nálunk vásárolható csomagológépekhez állandó raktárkészletről biztosítunk csomagolóanyagokat.

 

Kiemelt figyelmet fordítunk az „okos csomagolástechnikai megoldásokra”, amelyek szempontjai a környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagok előnyben részesítése, a csomagolóanyag felhasználásának minimalizálása, valamint a csomagolási folyamatok és a munkaerőfelhasználás optimalizálása.

 

Egyre több partnerünk ismeri fel a csomagolóanyagok környezetünkre gyakorolt negatív hatását, melynek eredményeként egyre növekszik a környezetbarát termékek iránti igény.

Ezt felismerve tovább bővítettük termékpalettánkat a GreenFill biológiailag lebomló térkitöltő habbal, melyet saját üzemünkben állítunk elő. A gyártás nem csak Magyarország határain belül, hanem Erdély és Vajdaság területeire is kiterjed. A GreenFill térkitöltő hab tökéletesen helyettesíti a polisztirol (kőolaj származék) térkitöltő habot, így csökkenti a csomagolóanyagok környezetre gyakorolt hatását és egyben gazdaságosabb is.

 

 

A mögöttünk álló harminc év nemcsak az elért eredmények ünneplésére, hanem vevőink, beszállítóink és munkavállalóink felé köszönetünk kifejezésére is lehetőséget kínál. Az elért eredmények közös érdemünk, ugyanis mindenki hozzájárult az elért sikerekhez.

Köszönjük bizalmát és maradunk jövőben is az Ön Partnere a Csomagolásban!

Magyar Kálmán
ügyvezető igazgató AMCO Kft.