TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.04.16 14:14

Starfill légpárnás térkitöltőt gyártó gép a biztonságos csomagolásért

Gondot okoz Önnek, hogy biztonságosan csomagoljon? A Starfill légpárnás térkitöltőt gyártó gép lesz a megoldás!

A biztonságos csomagolás nagyon sok webáruház, illetve házhozszállítást végző szolgáltató számára okoz komoly fejtörést. Erre a problémára jelenthet kiváló megoldást a Starfill gépe!

Megnézem a webshopban!

 

A járványhelyzet miatt az elmúlt hónapokban rendkívüli mértékben megemelkedett a lakosság részéről a házhozszállítás igénye. Nem véletlenül, hiszen az emberek többsége csak indokolt esetben hagyja el otthonát, és amit csak lehet, azt az interneten keresztül rendel meg magának.

 

Ez az állapot drasztikusan megnövelte az internetes áruházak és más egyéb olyan szolgáltatók terheit, akik vállalják, hogy egy futárszolgálat közbenjárásával házhoz szállítják a megrendelt terméket. A megnövekedett rendelésszám azonban gyakran negatív hatást gyakorol a csomagolás minőségére, mely utána elégedetlen vásárlókat, költséges cseréket eredményezhet, egyszóval egy igazi ördögi kör elindítójaként tekinthetünk a problémára.

 

A légpárnás térkitöltő gyártó gép jó alternatíva

 

Amennyiben a fenti eset fennáll, sok esetben a munkaerőt teszik felelőssé a hibákért, illetve a hiányosságokért, holott előfordulhat, hogy csak a megfelelő eszközök hiányoznak a kezükből. Merthogy mi kell a biztonságos csomagoláshoz a jelenlegi vírushelyzet idején? Két dolog:

 

  1. Gyorsaság
  2. Hatékonyság

 

Ez a két fogalom azonban a biztonságos csomagolás kapcsán sajnos a legritkább esetben említhető egy lapon, hiszen ha egy árut megrendelnek, akkor azzal rengeteg adminisztrációs teendő van, megannyi folyamatnak kell teljesülnie addig, amíg eljut a csomagolásig. Csakhogy ezen a ponton gyakran már nincs elég idő az alaposságra, pláne a jelenlegi helyzetben, amikor minden webáruház túlterhelt.

 

Ebben az esetben nyújt segítséget a csomagolástechnikában a professzionalizmust és prémium minőséget képviselő AMCO Kft. által forgalmazott Starfill légpárnás térkitöltő gyártó gép, mely képes arra, hogy a dobozba zárt termékek mindig biztonságos belső bélelést kaphassanak, méghozzá gyorsan és hatékonyan.

 

Mindent a Starfill légpárnás térkitöltő gyártó gépről

 

A Starfill terméke akkor lehet jó döntés, ha rendszeresen gondot okoz a dobozban fennmaradó légüres tér. Ilyenkor ugyanis az áru ide-oda csúszkálhat, ütődhet, gyűrődhet, törhet, repedhet, azaz sérülhet. Ezt minden webáruház és szolgáltató szeretné elkerülni a kellemetlenségek miatt, így sok esetben különféle időigényes praktikákhoz folyamodnak a térkitöltés kapcsán, melyek a hatékonyság szempontjából a legtöbbször megkérdőjelezhetőek.

 

Arról nem is beszélve, hogy a csomagolási idő milyen mértékben növekszik! A Starfill légpárna-gyártó gépével azonban nemcsak praktikusan és gazdaságosan, hanem rendkívül gyorsan tudjuk kitölteni a dobozok légüres terét. Nemcsak a szállítás biztonságát növelhetjük, hanem megrendelőink elégedettségét is, mely később pozitív értékelésekben, véleményekben, visszatérő vásárlókban nyilvánul meg. Mindez egy sikeres vállalkozás alapjának tekinthető.

 

Működés és teljesítmény

 

A Starfill légpárnás térkitöltő gyártó eszköz ráadásul nemcsak hatékony, hanem a működtetése is rendkívül egyszerű. Az eszközbe csak bele kell fűzni a tekercsben érkező fóliát, majd egyetlen gombnyomással másodpercek alatt annyi légpárnát gyárthatunk az adott csomaghoz, amennyire csak szükségünk van a biztonságos szállíthatósághoz.

 

A gép teljesítménye ráadásul egyenesen lenyűgöző, hiszen képes folyamatos használat mellett 20 méternyi fóliát megtölteni levegővel, miközben méretre igazított légpárnákat gyárt. Hogy mégis mekkora párnákra van szükségünk, azt a betöltött fólia határozza meg, így választhatunk 20x10 centiméteres darabokat a kisebb csomagokhoz, illetve 40x32 centimétereseket a nagyobb csomagok kitöltésére.

 

Környezettudatosság

 

Mivel a járványhelyzet miatt drasztikusan megnövekedett a szállítmányozás mértéke, és emiatt rengeteg felesleges hulladék keletkezik, ezért a Starfill gépéhez elérhetünk környezettudatos csomagolóanyagokat is, ha vállalkozásunk is teljes mellszélességgel kiáll a klímaválság megállítása és visszafordítása mellett.

 

Ennek érdekében a géphez lehetőség van ugyanolyan hatékony és ugyanolyan kiszerelésű újrahasznosított, valamint komposztálható, azaz 100 százalékban lebomló térkitöltő fóliát választani, amivel már egy kisebb webáruház is rengeteget tehet a környezet védelméért. Ez az alternatíva ráadásul a Starfill valamennyi csomagoló és térkitöltő gépénél elérhető!

 

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal a +36 1 204 4368-as ügyfélszolgálati telefonszámon!

Profi szakértő csapatunk várja telefonhívását akár rendeléssel, akár egy konkrét csomagológéppel, vagy akár általános segítségnyújtással kapcsolatban is!

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, de más elképzelései vannak, kisebb vagy nagyobb teljesítményű térkitöltőt gyártó gépek közül válogatna, keressen minket bizalommal. Az AMCO Kft. már több mint 30 éve meghatározó szereplője a magyar csomagolástechnika piacnak. Tevékenységi körünk a kisebb megoldásoktól kezdve az ipari- és gyártósori csomagolóképek forgalmazásáig, beüzemelésig, illetve szervizelésééig mindenre kiterjed.

 

 

Konzultációt kérek!