TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2022.02.09 15:50

TAWI vákuumos emelők

A vákuum erejét használják a rakomány megfogására és emelésére. A vákuumtechnológia a legtöbb áruféleség fenntartható, biztonságos és hatékony kezelését kínálja.


• Idő- és költséghatékony emelés.
• Biztonságos megfogás az áru sérülése nélkül.
• Ergonomikus és biztonságos a kezelő számára.

 

Konzultációt kérek!

Ergonomikus és felhasználóbarát emelők

A TAWI vákuumos emelőrendszereket mindig a felhasználóra összpontosítva tervezzük. Az emelők annyira felhasználóbarátak, hogy bárki perceken belül megtanulja használni őket. Az ergonomikus fogantyú segíti a kezelő jó munkapozícióját, és ugyanolyan kényelmes a jobbkezes és balkezes felhasználók számára.


Biztonság a kezelő és az áruk számára

A vákuumtechnológia ideális a biztonságos emeléshez, anélkül, hogy az áru vagy az emelő személy megsérülne. Fogja meg a terhet az emelni kívánt áruhoz kialakított szívófejekkel, függetlenül attól, hogy zsákokat, dobozokat, lemezeket vagy mást emel. A TAWI a szívófejek széles választékát kínálja, és szükség esetén módosítjuk őket az Ön egyedi igényei szerint. Minden TAWI vákuumemelő átalakítható ATEX által szabályozott létesítményekben vagy tisztaterekben történő emelésre.


A TAWI vákuum emelők lehetővé teszik, hogy mindenki akár 270 kilogrammot is megemeljen erőfeszítés nélkül. A vákuumos emelő berendezés rendkívül sokoldalú, az egyszerű dobozoktól a bonyolult autóalkatrészekig mindent kezel. Adjon hozzá egy gyorscsatlakozót, és egyszerűen használhatja ugyanazt a vákuum-emelőt több alkalmazáshoz, és pillanatok alatt válthat a különböző szívófejek között. A rugalmas fogantyú megkönnyíti a magasba nyúlást anélkül, hogy megerőltetné a hátát vagy a vállát. Rugalmas és hatékony emelés a termelő vállalkozások számára.