Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2022.02.10 09:35

Drótköteles és láncos emelők

A TAWI drótköteles emelői a piac leggyorsabb emelői közé tartoznak, gyorsan és pontosan emelnek. A felhasználóbarát és ergonomikus fogantyúnak köszönhetően az emelők egyszerűen egy kézzel irányíthatók.

 

A változtatható sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, milyen gyorsan vagy lassan kell mozognia bármely ponton, így teljes irányítást és pontosságot biztosít az emelés során.

 

A szerszámok széles választéka lehetővé teszi a szőtt zsákoktól a fémprofilokig bármi emelését.

 

Konzultációt kérek!

A gyorscsatlakozás nagy rugalmasságot és több szerszám használatát teszi lehetővé ugyanazon az emelőn. Gyorsan válthat a szerszámok között, és ugyanazzal az emelővel könnyedén felemelhet bármit az orsóktól a fa raklapokig vagy akkumulátorokig. A TAWI emelők ideálisak, ha meg kell dönteni vagy el kell fordítani a rakományt, mivel nagy rugalmasságot kínálnak az áruk pontos helyre történő elhelyezéséhez.


A TAWI összes elektromos emelője könnyen telepíthető és kevés karbantartást igényel. A kiváló minőség és az alacsony energiafogyasztás az emelőt fenntartható választássá teszi alacsony üzemeltetési költség mellett. Egyszerűen nagyszerű módja annak, hogy egyszerűsítse az áruk kézi kezelését, valamint időt és pénzt takarítson meg.