TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.10.19 08:57

Ismerje meg Ön is a doboz felállító és záró gépeket!


Kartondobozok lezárása sok időt és munkaerőt igényel a vállalkozásában?

Gyorsítsa fel és tegye hatékonnyá a folyamatot doboz felállító- és záró gépeinkkel!

Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36 1 204-4368-as telefonszámon, vagy igényelje csomagolástechnikai konzultációnkat!

 

Konzultációt kérek!

A csomagolási folyamatok egyik érzékeny pontja a dobozok megfelelő lezárása. Komoly fejtörést okozhat a személyzet számára, hogy a ragasztószalag mindig ideális állásban, kellő feszességben és hosszúságban kerüljön rá a dobozra. Ez a különböző kézi ragasztószalag felhordók és egyéb eszközök használatával folyamatos odafigyelést igényel.

 

Dobozzáró gép használatával mindig egységes hosszúságú lesz a ragasztás, a ragasztószalag kézzel történő felhordásával ellentétben. Fontos, hogy a ragasztófejek nemcsak méretre vágják a szalagot, hanem rá is simítják a dobozra.

 

Komplett dobozzáró rendszerek kiépítése jelentős  időmegtakarítást eredményez.

Léteznek ma már dobozfelállító gépek, melyek a lapra hajtogatott karton vagy hullámpapír dobozt összeállítják, valamint behajtják a füleiket. Használatával az alkalmazottak már töltésre kész állapotban kaphatják meg a dobozokat. A dobozfelállító egységhez rendelhet ragasztószalagos dobozzáró gépet, így egyszerre lefedheti a doboztöltés és zárás folyamatát. Rendszerét kiegészítheti görgősorral, mely a lezárt dobozok raktáron belüli mozgatását könnyíti meg.

Doboz felállító gép


Ez a megoldás megvalósítja a doboz töltésének előkészítését, felállítja dobozait és alul behajtja a füleit. A kezelő szabadon tudja tölteni a dobozt az egyéb feladatok elvégzése helyett. Sok időt spórolhat meg egy ilyen készülék használatával.


Dobozzáró gép


A félautomata dobozzáró gépek egyidőben hordják fel a ragasztószalagot a doboz aljára és tetejére. Kínálatunkban egyaránt megtalálja a mechanikus vagy automata átállítású gépeket különböző doboz méretekre. 
A kézi ragasztószalag felhordással ellentétben mindig egységes hosszban, és a doboz közepén készül a ragasztás. A ragasztó fejek a szalagot méretre vágják és rásimítják a dobozra.


Automata doboz felállító és záró gép


Az ipari gyártósorba építhető automata doboz felállító és záró gép emberi beavatkozás nélkül igazodik dobozai méretéhez és zárja le azokat. Egy ilyen készülék hozzájárul vállalkozása termelékenységének a növeléséhez. Számos automata sort értékesítettünk és üzemeltünk be megrendelőinknek.


Görgősor


Görgősorok használatával javíthatja termelékenységét, valamint csökkentheti a cipelésből fakadó munkahelyi sérülések számát.

MOST bemutatótermünkben kipróbálhatja az EXTEND félautomata doboz felállító és záró gépeinket!

Termékeink elérhetősége gyorsan változik, ezért éljen a lehetőséggel és vásárolja meg most kedvező, bevezető áron!

  • Raktárkészleten megtalálható készülékeinket rövid időn belül beállítjuk a saját üzemében
  • Gépekeinket akár bérleti konstrukcióban is használhatja
  • Az általunk forgalmazott gépekhez a legjobb minőségű ragasztószalagokat raktárról biztosítjuk

Látogasson el hozzánk és próbálja ki gépeinket működés közben a saját termékével!


Csomagolástechnikai konzultáció során megvizsgáljuk a csomagolandó áru paramétereit, a termelési kapacitás és az üzemi körülményeket. Ezek alapján javaslunk megoldásokat az elvégzendő feladathoz.


Egyeztessen időpontot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefonszám: +36 1 204 4368
E-mail cím: rendeles@amcokft.com