TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.02.19 14:10

Fóliahegesztés professzionálisan

Fólihegesztőgépet vásárolna, de nem tudja milyet válasszon?

Mi segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást!

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Konzultációt kérek!

 

Különböző fóliák hegesztésével tasakokat készíthetünk és lezárhatjuk azokat. A működési elv egyszerű: a hegesztőpofa felmelegszik, majd átadja a hőt a hőre lágyuló műanyag csomagolásnak. A rétegek megolvadnak és összetapadnak, így tartós és tetszetős csomagolás jön létre. A megfelelő fóliahegesztő kiválasztását nagyban befolyásolják a termék tulajdonságai (állag, méret, kiszerelés stb.), a termelési volumen, valamint a fólia típusa.

A leggyakrabban használt anyagok: polietilén (PE), polipropilén (PP), PVC, BOPP (celofánszerű PP), celofán és poliolefin (PO).

A legtöbb fóliahegesztő egy körszelvényű vagy lapos kialakítású, felhevített huzalt használ arra, hogy a tasakokat lezárja. A körszelvényű huzal keskeny hegesztést biztosít, mely el is vágja a fóliát. Kitűnő választás vékony csomagolóanyagok esetén. A lapos huzal hegesztési szélessége vastagabb (2-5-10-12-15 mm), mely nagyobb tasakok, nehezebb termékek estén nyújt biztonságos zárást. Szintén népszerű a dupla hegesztéses megoldás. Az ilyen gépek két párhuzamos huzal segítségével érik el a nagyobb tasakok tökéletes, szivárgásmentes zárását.


Először érdemes meghatároznia, hogy milyen típusú zárásra van szüksége. Az AMCO Kft. termékkínálatában megtalálhatóak a legegyszerűbb fóliahegesztők, valamint a speciális felhasználású hegesztők egyaránt. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő fóliahegesztő kiválasztásában, igényelje csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy hívja fel szakértő kollégáinkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Megnézem a fóliahegesztő gépeket!