Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.05.10 08:37

Pántolástechnika mesterfokon a gyors és biztonságos csomagolás kedvelőinek

A pántszalagok biztosítják a termékekkel megtöltött dobozok megbízható lezárását, könnyebbé teszik az árumozgatást és biztonságosabbá a szállítást. Védik az árut a jogosulatlan kibontástól, dézsmálástól. Extra védelmet nyújtanak minimális csomagolóanyag felhasználásával.

Sok esetben az egyes szállítmányok másféle módot és technikát igényelnek a pántolásnál.

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Megkeressük csomagolástechnikai feladataihoz a legoptimálisabb megoldást!

Konzultációt kérek!

Az internetes webáruházak és csomagküldési szolgáltatók örökös problémája, hogy a termékeik csomagolása mindig makulátlan és biztonságos legyen. Fontos, hogy a munkafolyamat a lehető legrövidebb időt vegye igénybe. Csakhogy ez a két tényező ritkán említhető egy lapon!

 

Az alapos csomagolás ugyanis időbe telik. Megfelelő dobozt kell keresni, azt megfelelő kitöltőanyaggal kell ellátni. Érdemes kívülről is biztosítani a csomagolást. Szerencsére ma már ezek a folyamatok rendkívül egyszerűen gépesíthetők és automatizálhatók. Gyűjtőcsomagolások és egységrakományok megerősítésére, rögzítésére a pántolás jelenthet megoldást.

Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. kínálatában félautomata és automata pántológépeket egyaránt talál.

 

Mik azok a pántológépek?

 

A pántológépek segítségével egy rendkívül masszív pántszalaggal foghatjuk össze a termékek csomagolását.

 

Léteznek félautomata és teljesen automata gépek a termékkategórián belül. Raktárunkba érkezett EXTEND pántológépek közül bemutatunk egy-egy kiváló alternatívát. Így azok is tudnak választani, akik keveset csomagolnak, és azok is, akik napi szinten több száz csomagot szeretnének pántolni.

 

EXTEND EXS-303 félautomata pántológép

 

Az EXTEND EXS-303 egy professzionális körülmények között alkalmazható, magas minőséget képviselő félautomata pántológép. A gépet egy motor hajtja lánc, ékszíj és kuplung nélkül. Az ilyen technológiával készült gépek strapabíróbbak az átlagos pántológépeknél.

Elektronikus szabályozás, nagy teljesítmény

 

Az egyik nagy előnye az EXTEND EXS-303-nak, hogy saját kezelőpaneljén elektronikusan tudjuk szabályozni milyen mértékben feszüljön rá a pántszalag a dobozra, illetve az alá helyezett tárgyra. A skálázhatóság kifejezetten magas, 10 N-tól egészen 500 N-ig terjed. Még a hegesztőegység hűtési ideje is szabályozható a gyorsabb munkavégzés érdekében.

 

Kifejezetten nagy teljesítmény érhető el vele. Gyártói tesztek bizonyítják, hogy olyan környezetben is kiválóan megállja a helyét, ahol sok a por. Gyorsaságát jól mutatja a pántolási sebessége, a szalag betolása és visszahúzása egy méter lehet másodpercenként.

 

Terhelhetőség, alacsony zajszint

 

A készülék kifejezetten alacsony zajszinten dolgozik, hangereje maximális teljesítmény mellett sem haladja meg a 75 dB-t. A mai kor igényeinek megfelelően energiatakarékos üzemmód is elérhető hozzá.

 

A gép mindemellett nagy terhelhetőséggel rendelkezik. Az egészen aprócska dobozok mellett akár 90-110 kilogrammos csomagokat is pántolhat vele.

 

Megnézem a gépet

EXTEND EXS-158 Plus automata pántológép

 

Az EXTEND EXS-158 Plus automata pántológép óriási segítséget nyújthat majd nekünk pántolási feladataink elvégzéséhez. Remek választás mind a hatékonyság, mind a teljesítmény szempontjából.

Teljes automatizáltság és szabályozhatóság

 

Mivel automata pántológépről beszélünk az EXTEND EXS-158 Plus egyik legnagyobb előnye a teljes automatizáltság. A szalag befűzéséhez és újrafűzéséhez sem kell közbeavatkoznunk. Gyakorlatilag csak a helyére tesszük a dobozt és a gép magától elvégzi a pántolást.

 

Az automatikus munkavégzés ellenére azonban mégis megadja nekünk a teljes kontrollt és a szabályozhatóságot. Kihajtható, sőt mozgatható elektronikus kezelőpaneljével szinte minden lényeges beállítását módosíthatjuk. Ide sorolható például a pántszalag feszítőereje is.

 

Kényelmes és csendes működés

 

Rendkívül kényelmes a munkavégzés az EXTEND EXS-158 Plus pántológéppel. Automatikusan érzékeli a keretbe helyezett terméket, valamint pántolás után automatikusan kidobja a hibás- vagy az üres szalagot és a szalagvéget.

 

Mivel a gépben nincsenek fogaskerekek, ékszíjak, sőt kuplung sem, ezért sokkal kevesebb a meghibásodási lehetőség. A működési zaj szintje is elhanyagolható, mindössze 78 dB még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Gyors munkavégzésre alkalmas, képes akár 37 csomagot is pántolni percenként, így ipari felhasználásra is jó választás.

Megnézem a gépet