Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.09.29 12:52

Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítás és Vásár

Szeptember 16. és 19. között az AMCO Kft. romániai leányvállalata, az AMCOPACK Srl. részt vett a Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítás és Vásáron.

A CED magyar pavilonjában számos érdeklődő találkozhatott kollégáinkkal és megismerhette az általunk forgalmazott csomagológépeket és csomagolóanyagokat.

Szeptember 16. és 19. között az AMCO Kft. romániai leányvállalata, az AMCOPACK Srl. részt vett a Székelyudvarhelyi Nemzetközi Kiállítás és Vásáron. A CED magyar pavilonjában számos érdeklődő találkozhatott kollégáinkkal és megismerhette az általunk forgalmazott csomagológépeket és csomagolóanyagokat.


Mivel napjainkban egyre jobban előtérbe kerülnek a környezettudatos vállalati döntések, ezért a standunkon kiemelt figyelmet fordítottunk a saját gyártású GreenFill biológiailag lebomló térkitöltő habunkra, melynek gyártása Magyarország után Erdélyben és Újvidéken is hamarosan elkezdődik.


A térkitöltő anyag szállítása nem gazdaságos a távolabbi piacokra, így a sikeres bevezetés csak a regionális gyártás elkezdésével lehetséges. Ezt a munkát kezdtük el a kolozsvári leányvállalatunk megalapításával. A program a CED által meghirdetett pályázaton keresztül vált megvalósíthatóvá. Tervek szerint a gyártás Erdélyben októberben indulhat. A kiállításon való részvétel remek lehetőség volt a térkitöltő bemutatására, így a romániai piac szereplői is tájékozódhattak termékünkről.


A megfelelő minőségű csomagolás minden esetben fontos. Térkitöltő habunkon kívül számos általunk forgalmazott csomagológépet és csomagolóanyagot megismerhettek és kipróbálhattak az érdeklődők. A kiállítás nagyon jól sikerült, a számos érdeklődő közül sikerült potenciális partnereket is találni.

 


„Partner a Csomagolásban” mottónk hűen tükrözi cégünk küldetését és filozófiáját.

Immár 30 éve nap mint nap azon dolgozunk, ügyfeleleinknek naprakész szakmai tudással kínáljunk személyre szabott megoldásokat. Amennyiben bármilyen kérdése felmerül csomagolástechnikai témakörben vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 204-4368-as telefonszámon, vagy igényeljen konzultációt.

Konzultációt kérek