Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.10.19 08:57

Védőgázok szerepe az élelmiszerek csomagolásában.


A védőgázok fontos szerepet töltenek be az élelmiszeripar számos területén.

 

Beszélne valakivel a védőgázok előnyeiről?


Hívja fel szakértő kollégáinkat a +36 1 204-4368-as ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy igényeljen csomagolástechnikai konzultációt!

 

Konzultációt kérek!

Attól a pillanattól kezdve, hogy leszedik a gyümölcsöt, vagy a zöldséget elkezdődik a versenyfutás az idővel. A természetes romlás veszélyezteti a termék minőségét és eltarthatóságát, valamint egyéb külső tényezők is befolyásolják az élelmiszer frissességét.

Annak érdekében, hogy megőrizzük a minőséget és a zamatosságot védőgázat alkalmazunk a csomagolásnál.

 

 

Védőgázok használatának előnyei:

 

- A gázok, valamint a megfelelő csomagolóanyagok és gépek használatával a termékek minősége fenntartható, az eltarthatóságuk növelhető. Az áru friss marad, valamint csökken a tartósítószer igény is.

- A helyesen kiválaztott gázkeverékkel a mikrobiológiai, kémiai, fizikai termékváltozások megakadályozhatók, vagy csökkenthetők. Az optimális csomagmérettel hosszabb ideig megőrizhetjük az élelmiszerek természetes ízét, valamint színét, formáját és megjelenését.

- A védőgázzal csomagolt termékek minősége egyenletes marad a tárolás teljes időtartamára.


- A védőgázzal csomagolt termékek ritkábban, hosszabb távolságra szállíthatóak, így csökkentheti vállalkozási szállítási költségét is.

- A módosított atmoszférájú csomagolás lehetővé teszi új ételek kifejlesztését, és hozzájárul a vonzó és piacképes csomagolás kialakításához.