Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.06.04 09:51

Professzionális csomagolás gyorsan és hatékonyan? Egy dobozzáró géppel könnyebb lesz!

A webshopok és a termelők számára egyaránt nagy fejtörést okoz a megfelelő dobozzárás kérdése. Automatizálással könnyedén felgyorsíthatjuk a kapcsolódó folyamatokat.

 

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Oldjuk meg közösen az Ön termékének és termelési kapacitásának megfelelő dobozzárást!

Konzultációt kérek!

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a csomagolástechnika világa. Ez nem meglepő annak fényében, hogy ma már egyre több webáruház működik. Egyre nagyobb szükség van a gyors csomagolásra úgy, hogy közben a biztonság kérdése se szenvedjen csorbát.

 

Ma már komplett rendszerek állnak rendelkezésünkre termékeink csomagoláshoz

Komplett rendszerek kiépítésével egy csomag összeállítása alig vehet igénybe több időt egy-két percnél.

 

Léteznek ma már dobozfelállító gépek, melyek a lapra hajtogatott karton, vagy hullámpapír dobozt összeállítják, valamint behajtják a füleiket. Használatával az alkalmazottak már töltésre kész állapotban kaphatják meg a dobozokat. A dobozfelállító egységhez rendelhet ragasztószalagos dobozzáró gépet, így egyszerre le lehet fedni a doboztöltés és zárás folyamatát. Rendszerét kiegészítheti görgősorral, mely a lezárt dobozok raktáron belüli mozgatását könnyíti meg.

 

Miért lehet szükségünk dobozzáró gépre? 

A csomagolási folyamatok egyik érzékeny pontja a dobozok megfelelő lezárása. Komoly fejtörést okozhat a személyzet számára, hogy a ragasztószalag mindig ideális állásban, kellő feszességben és hosszúságban kerüljön rá a dobozra. Ez a különböző kézi ragasztószalag felhordók és egyéb segédeszközök használatával folyamatos odafigyelést követelnek. A munkaidő növekedésével arányosan romlik a teljesítmény, azaz egyre több időre van szükség a szakszerű csomagoláshoz.

 

Mi az a dobozzáró gép? 

A legtöbb dobozzáró gép félautomata működésű, vagyis a dobozt emberi erővel kell a helyére tenni, majd a zárás után elvenni a gépről. A ragasztási folyamat minden esetben automatizált, így a csomagolás minősége garantált. A gépek egyszerűen és gyorsan a dobozok méreteihez igazíthatóak, de léteznek automata megoldások is, amik felismerik a doboz méretét, és maguktól beállítanak mindent.

 

Mindegyik dobozzáró gépről elmondható, hogy a ragasztószalag kézzel történő felhordásával ellentétben itt mindig egységes hosszúságú lesz a ragasztás. Fontos, hogy a ragasztófejek nemcsak méretre vágják a szalagot, hanem rá is simítják a dobozra.

 

Mikor lehet előnyös egy dobozzáró gép vásárlása?

  • Webáruházat üzemeltetőknek, ahol fontos a megrendelések gyors és folyamatos teljesítése. Ahol a biztonságos kiszállítás mellett fontos a gyors tempóban végzett, tartós ragasztás és zárás.
  • Gyártóknak, akik csomagolják és dobozolják a termékeiket. Akik nemcsak biztonságosan, hanem gyorsan és ízlésesen szeretnék lezárni árucikkeiket akár termékspecifikus dobozokba, logózott ragasztószalagokkal.
  • Minden olyan esetben, amikor napi szinten száznál is több doboz megfelelő lezárásáról kell gondoskodni. Akik részben automatizálnák a folyamatot, mert ehhez nincs elegendő erőforrásuk.

Milyen gépekkel tudja lezárni a dobozokat?

Kézi tapadószalag felhordó
Félautomata alul-felül záró gép manuális beállítással
Félautomata alul-felül záró gép automata beállítással
Félautomata doboz felállító és töltőállomás
Automata doboz felállítású, alul-felül ragasztó dobozzáró gép munkaállomással

Érdeklődőink igényeit folyamatosan szem előtt tartjuk, szaktanácsadást nyújtunk, így dobozzáró gépeink közül mindig az ideális megoldást ajánljuk. Kérje szakértő kollégáink segítségét a +36 1 204-4368-as telefonszámon, hogy közösen megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.

Megnézem a dobozzáró gépeket