Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.06.16 09:19

GreenFill – Magyarország első biológiailag lebomló térkitöltő hab márkája

A megfelelő minőségű csomagolás minden esetben fontos. A kevesebb sérült csomag, több elégedett ügyfelet eredményez vállalkozásának.

 

Nehéz azonban olyan térkitöltő anyagokat találni, melyek egyszerre rendelkeznek környezettudatos, pénztárca barát és egyben hatékony tulajdonságokkal! Erre a problémára nyújt tökéletes alternatívát a GreenFill biológiailag lebomló térkitöltő hab.

 

Megnézem a webshopban

 

A környezettudatos vállalkozások tökéletes választása!

 

Napjainkban – részben az általános piaci elvárásoknak, részben az alapvető emberi törekvéseknek hála – egyre jobban előtérbe kerülnek az úgynevezett környezettudatos vállalati döntések. A kisebb és nagyobb szervezetek egyaránt felismerték mekkora szerepük van abban, hogy beleszóljanak a klímaváltozás alakulásába.

 

Ezt közvetett módon apró döntések egész sorozatával lehetőségük nyílik megvalósítani, ezáltal egyre gyakrabban fordulnak a csomagolástechnika kapcsán is a környezetbarát megoldások irányába. A csomagolóanyagok zöme ugyanis jellemzően a szemétben végzi, ezáltal lényeges jellemző a biológiai lebomlás.

 

Az efféle döntések természetesen nemcsak a környezet, hanem a vállalkozás megítélése szempontjából is előnyösek. Ha a dobozolt termékek biztonságos térkitöltéséről van szó, akkor a GreenFill térkitöltő hab tökéletes alternatívát képvisel.


Kinek és mikor ajánlott a GreenFill biológiailag lebomló térkitöltő hab?

 

Minden olyan vállalkozásnak, akik csomagolnak. A környezettudatos csomagolóanyagok használata mellett fontos számukra, hogy a dobozaiban lévő üres teret olyan anyaggal töltsék ki, ami megvédi a terméket a különféle sérülésektől.

 

Alaposan felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a csomagolást, emiatt különösen ajánlott bármilyen webáruháznak, csomagküldő szolgáltatással foglalkozó cégnek. Olyan vállalkozásnak, aki számára fontos a környezettudatos és megfelelő térkitöltés földi vagy légi szállítás alatt egyaránt.

 

A GreenFill térkitöltő előnyei

 

Hatékony védelem

 

A GreenFill egyik legnagyobb előnye a környezettudatosság mellett a hatékonyság. Rendkívül könnyű, nem befolyásolja jelentősen a csomag súlyát, formájának köszönhetően pedig tökéletesen körülveszi a termékeket. Szinte minden termékhez hatékonyan használható, miközben kiváló ütésvédelmet garantál a becsomagolt árunak.

 

Költséghatékony

 

Azon túl, hogy a GreenFill térkitöltő hab rendkívül jól el tudja látni a feladatát még költséghatékony is. Lényegesen jobb ár-érték arányú, mint a piacon megtalálható legtöbb térkitöltő termék. Azoknak a vállalkozásoknak is ideális lehet, akik alacsonyabb költségvetésből gazdálkodnak.

 

Környezettudatos

 

A GreenFill egy teljesen környezetbarát térkitöltő hab, mely a hasonló polisztirol megoldásokkal ellentétben teljes mértékben lebomlik. Nem szennyezi a környezetet, azaz nem keletkezik felesleges hulladék. Biológiai nyersanyagokból készül.

 

Porladás mentes kialakítás

 

Sok térkitöltő anyag esetén okoz problémát, hogy porladásuk és aprózódásuk miatt gyakorlatilag összekoszolják az óvott terméket, ami alaposan leronthatja annak esztétikai értékét. A GreenFill azonban ezen a téren is kivételt képez, hiszen ez a speciális kitöltő hab hosszabb távon sem porlad. Termékek hosszú távú csomagolására is jó megoldás.

 

Természetes alapanyag

 

Azon túl, hogy környezettudatos megoldás, a GreenFill térkitöltő hab teljes egészében természetes alapanyagból készült, mérgező vegyi anyagot nem tartalmaz. Ez nemcsak a vásárlók, hanem a csomagolást végző munkatársak egészsége miatt is rendkívül fontos.

Vízben feloldható és komposztálható

A térkitöltők nagy része a szemétben végzi, ezért fontos hogy olyan anyagot használjunk, ami biológiailag lebontható. A GreenFill feloldható vízben, valamint komposztálható is, így a használatával kevesebb hulladék keletkezik.

Egyszerű adagolás

GreenFill térkitöltő használata egyszerű, segítségével néhány mozdulattal kitöltheti dobozai üres terét. A még gyorsabb és hatékonyabb alkalmazáshoz térkitöltő adagolót is talál a kínálatunkban. A zsák szájára gumipánttal rögzít egy peremmel ellátott, nyitható-zárható műanyag csövet. A zsákot le kell fordítani és felakasztani egy erre alkalmas helyre akasztó, görgő és kötél segítségével. Az adagolás innentől kezdve már csak egy kézmozdulat.

 

 

Megnézem a webshopban