SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Kategóriák
ÉV VÉGI NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek – 08 – 16 óráig
2022. december 22. – 08 – 12 óráig
2022. december 23. – 2023. január 3. – ZÁRVA.


Első nyitvatartási napunk az új évben
2023. január 4. 13 órától

AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.05.10 08:37

Pántolástechnika mesterfokon a gyors és biztonságos csomagolás kedvelőinek

A pántszalagok biztosítják a termékekkel megtöltött dobozok megbízható lezárását, könnyebbé teszik az árumozgatást és biztonságosabbá a szállítást. Védik az árut a jogosulatlan kibontástól, dézsmálástól. Extra védelmet nyújtanak minimális csomagolóanyag felhasználásával.

Sok esetben az egyes szállítmányok másféle módot és technikát igényelnek a pántolásnál.

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Megkeressük csomagolástechnikai feladataihoz a legoptimálisabb megoldást!

Konzultációt kérek!

Az internetes webáruházak és csomagküldési szolgáltatók örökös problémája, hogy a termékeik csomagolása mindig makulátlan és biztonságos legyen. Fontos, hogy a munkafolyamat a lehető legrövidebb időt vegye igénybe. Csakhogy ez a két tényező ritkán említhető egy lapon!

 

Az alapos csomagolás ugyanis időbe telik. Megfelelő dobozt kell keresni, azt megfelelő kitöltőanyaggal kell ellátni. Érdemes kívülről is biztosítani a csomagolást. Szerencsére ma már ezek a folyamatok rendkívül egyszerűen gépesíthetők és automatizálhatók. Gyűjtőcsomagolások és egységrakományok megerősítésére, rögzítésére a pántolás jelenthet megoldást.

Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. kínálatában félautomata és automata pántológépeket egyaránt talál.

 

Mik azok a pántológépek?

 

A pántológépek segítségével egy rendkívül masszív pántszalaggal foghatjuk össze a termékek csomagolását.

 

Léteznek félautomata és teljesen automata gépek a termékkategórián belül. Raktárunkba érkezett EXTEND pántológépek közül bemutatunk egy-egy kiváló alternatívát. Így azok is tudnak választani, akik keveset csomagolnak, és azok is, akik napi szinten több száz csomagot szeretnének pántolni.

 

EXTEND EXS-303 félautomata pántológép

 

Az EXTEND EXS-303 egy professzionális körülmények között alkalmazható, magas minőséget képviselő félautomata pántológép. A gépet egy motor hajtja lánc, ékszíj és kuplung nélkül. Az ilyen technológiával készült gépek strapabíróbbak az átlagos pántológépeknél.

Elektronikus szabályozás, nagy teljesítmény

 

Az egyik nagy előnye az EXTEND EXS-303-nak, hogy saját kezelőpaneljén elektronikusan tudjuk szabályozni milyen mértékben feszüljön rá a pántszalag a dobozra, illetve az alá helyezett tárgyra. A skálázhatóság kifejezetten magas, 10 N-tól egészen 500 N-ig terjed. Még a hegesztőegység hűtési ideje is szabályozható a gyorsabb munkavégzés érdekében.

 

Kifejezetten nagy teljesítmény érhető el vele. Gyártói tesztek bizonyítják, hogy olyan környezetben is kiválóan megállja a helyét, ahol sok a por. Gyorsaságát jól mutatja a pántolási sebessége, a szalag betolása és visszahúzása egy méter lehet másodpercenként.

 

Terhelhetőség, alacsony zajszint

 

A készülék kifejezetten alacsony zajszinten dolgozik, hangereje maximális teljesítmény mellett sem haladja meg a 75 dB-t. A mai kor igényeinek megfelelően energiatakarékos üzemmód is elérhető hozzá.

 

A gép mindemellett nagy terhelhetőséggel rendelkezik. Az egészen aprócska dobozok mellett akár 90-110 kilogrammos csomagokat is pántolhat vele.

 

Megnézem a gépet

EXTEND EXS-158 Plus automata pántológép

 

Az EXTEND EXS-158 Plus automata pántológép óriási segítséget nyújthat majd nekünk pántolási feladataink elvégzéséhez. Remek választás mind a hatékonyság, mind a teljesítmény szempontjából.

Teljes automatizáltság és szabályozhatóság

 

Mivel automata pántológépről beszélünk az EXTEND EXS-158 Plus egyik legnagyobb előnye a teljes automatizáltság. A szalag befűzéséhez és újrafűzéséhez sem kell közbeavatkoznunk. Gyakorlatilag csak a helyére tesszük a dobozt és a gép magától elvégzi a pántolást.

 

Az automatikus munkavégzés ellenére azonban mégis megadja nekünk a teljes kontrollt és a szabályozhatóságot. Kihajtható, sőt mozgatható elektronikus kezelőpaneljével szinte minden lényeges beállítását módosíthatjuk. Ide sorolható például a pántszalag feszítőereje is.

 

Kényelmes és csendes működés

 

Rendkívül kényelmes a munkavégzés az EXTEND EXS-158 Plus pántológéppel. Automatikusan érzékeli a keretbe helyezett terméket, valamint pántolás után automatikusan kidobja a hibás- vagy az üres szalagot és a szalagvéget.

 

Mivel a gépben nincsenek fogaskerekek, ékszíjak, sőt kuplung sem, ezért sokkal kevesebb a meghibásodási lehetőség. A működési zaj szintje is elhanyagolható, mindössze 78 dB még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Gyors munkavégzésre alkalmas, képes akár 37 csomagot is pántolni percenként, így ipari felhasználásra is jó választás.

Megnézem a gépet