TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

TAWI EMELŐBERENDEZÉSEK

Főkategória >TAWI EMELŐBERENDEZÉSEK

TAWI emelőberendezések

A TAWI emelőberendezések lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy a kézi mozgatásról az intelligens emelési megoldásokra térjenek át a termelésben, a logisztikában és az elosztásban, ahol a kézi mozgatás a napi műveletek része. A TAWI márka a hosszú távú teljesítményt és a versenyképes költséget jelenti. Fenntartható és megbízható márka az ügyfelek és alkalmazottaik számára.

 

Svéd innováció

A Piab TAWI-irodája Svédországban, Kungsbackában, elkötelezett munkatársaknak ad otthont, beleértve a termékfejlesztéstől a gyártásig mindent. Tapasztalt mérnökeinkből álló csapatunk az Ön vállalkozásának igényeire szabott emelési megoldásokat tervez. Újításaikat a képzett TAWI technikusok által összeállított emelőberendezésekben valósítják meg, biztosítva az optimális minőséget és a rövid átfutási időt.

 

Szolgáltatás és támogatás

A TAWI azoknak a vállalkozásoknak szól, amelyek javítani kívánják alkalmazottai munkakörülményeit, ugyanakkor növelni szeretnék a termelékenységet és a munkaerő rugalmasságát. Ha TAWI emelési megoldásokba fektet be, szerviz- és támogatási csapatunk gondoskodik arról, hogy a berendezés soha ne hagyja cserben. A TAWI választása azt jelenti, hogy svéd minőséget és megbízhatóságot kap termék, szolgáltatás és támogatás terén.

 

Komplett szállító

A TAWI emelőberendezések mindent kezelnek a dobozoktól és zsákoktól kezdve a sajtokig és a szélvédőkig. Nehéz hordókat, nagyméretű paneleket és még sok mást emelhetünk, forgathatunk, dönthetünk és billenthetünk. A TAWI emelőmegoldásai között megtalálhatók a különféle típusú rakományokhoz használható vákuumos emelők, egyedi mobil vákuum emelő megoldások, emelőkocsik vagy elektromos targoncák, különböző típusú emelők és darurendszerek széles választéka. Ez azt jelenti, hogy a TAWI berendezések minden emelési igényt kielégítenek.


A TAWI berendezései felhasználhatók többek között az élelmiszeriparban, gyógyszergyártásban, fa- és fémfeldolgozásban, vegyiparban, autógyártásban, repülőtereken, de pl. nagykonyhákban és könyvtárakban is.

 

Amennyiben segítségre van szüksége igényelje csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy hívja fel szakértő kollégáinkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Konzultációt kérek!