Új jelszó kérése
Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Igényeljen AMCO Csomagolástechnikai katalógust!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása!

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Nézze meg facebook oldalunkat is:
Termékajánló
Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

RAKTÁRKÉSZLET

A raktárkészlet jelölések tájékoztató jellegűek. Megrendelés után értesítjük a termék elérhetőségéről!

AMCO Szakmai hírlevél
TOP termékek

     Igényeljen AMCO Csomagolástechnikai katalógust!

                                         

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása!

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Kérjük, válasszon az alábbi termékeink közül!

 

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat

a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Termék részletek


VALKO Idrochef 216  Temperáló termosztát

VALKO Idrochef 216 Temperáló termosztát

003588
323 400 Ft + ÁFA
= 410 718 Ft /db
410718
  • „Sous Vide” (vákuum-alatt) főzésről röviden
     
    1975-ben egy francia séf megoldást talált az élelmiszerek főzés közben történő magas páratartalom veszteségének kiküszöbölésére, úgy hogy azok megőrizzék eredeti ízvilágukat, ásványi- és tápanyagtartalmukat, állaguk pedig puha legyen.
    Ez a főzési eljárás a „Sous Vide” („vákuum alatt”), mely során az ételt háromrétegű cseppmentes tasakba helyezik és levákuumozzák, majd folyamatos hőmérséklet-kontrollálás mellett alacsony hőfokon megfőzik.
    Az eredmény puha textúra és intenzív ízek, valamint az étel kisebb térfogat veszteségen esik át, melyek manapság nélkülözhetetlenek egy profi séf életéből.
     
    A vákuumos főzés előnyei:
    • A tradicionálisan főzött élelmiszer súlyának mintegy 30–40%-át, a vitaminokat és ásványi sókat szinte teljes mértékben elveszíti. A zöldségek még több nutriális károsodást szenvednek el. A vákuum alatt történő főzés során a nutriális tulajdonságok változatlan formában megmaradnak.
    • Természetes és egészséges ételkészítés, zsiradékok hozzáadása nélkül.
    • A gyümölcsök és zöldségek még ízletesebbek, az aromák intenzívebbek lesznek, mint a tradicionális főzés alkalmazásával.
    • A vákuum alatt történő főzés praktikus és egyszerű. Megszűnnek a kellemetlen szagok a főzés során.
    • Előfőzött étel is tárolható vákuum alatt. Egy főző-sütő készülékben nagyobb mennyiségű és többféle étel is melegíthető, főzhető - ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg.
     
    „Sous Vide” technológia alkalmazása egyszerű, gyakorlatilag bármilyen étel Sous Vide-olható. Ehhez az eljáráshoz két eszközre van szükségünk:
    1) Vákuumozó gép, mely az alapanyag körül oxigén- és légmentes teret hoz létre. 
    A vákuumozás fő előnye, hogy megakadályozza az oxidációt, így nem színeződik el az étel, valamint meggátolja az aerob baktériumok szaporodását.
    További előnye, hogy vákuumban – azaz légüres térben – a víz forrása 100ºC-ról 20ºC-ra csökken.
    2) Temperáló termosztát, mely tizedfok pontossággal hőkezeli a terméket, a pontos hőkezelés pedig a Sous Vide eljárás lényege.
     
    A hőkezelés után a Sous Vide-olt termék maghőmérsékletét gyors hűtéssel (sokkolás) 3ºC alá kell csökkenteni, melynek köszönhetően a terméket 21-40 napig tárolhatjuk minőségbeli romlás nélkül.
    Amennyiben -18ºC-ra fagyasztjuk a terméket, az eltarthatóság akár 18 hónapra is emelhető.
     
    Az ételt felhasználás előtt 60ºC-os fürdőben melegítjük fel, melyet követően elkészítjük (serpenyő, grill, szalamander, fritu) és tálaljuk az ételt.
    Forrás: www.culinartist.blog.hu
  • Szállítási határidő
    Amennyiben a terméket nem tudja kosárba tenni, a szállítási határidőről, kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálaton: +36 1 204-4368
    Gyártó
    VALKO
    Kulcsszavak
    valko temperáló termosztát, idrochef 216,
    Csomagológép kategória
    Vákuum csomagológépek
    Cikkszám
    003588