TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Sous Vide főzési eljárás, vákuumcsomagolás

Készítse el Ön is ételeit egy vákuum csomagológép segítségével, ahogy az exkluzív éttermekben szokták!


Igényelje most csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy hívja fel szakértő kollégáinkat a
+36 1 204 4368-as telefonszámon.

 

A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során a légmentesen lezárt vákuumtasakban lévő ételt vízfürdőbe helyezzük és ott állandó alacsony főzési hőmérsékleten tartva elkészítjük. A tasakba helyezett hozzávalót vákuummal lezárjuk.

Ezzel a főzési eljárással elkészített élelmiszer ízletes és omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagából és textúrájából. Az alacsony hőmérsékletű főzésnek hála az energiafogyasztást is csökkentheti.

Konzultációt kérek!


Professzionális gépeink segítségével könnyedén bevezetheti konyhájába ezt az eljárást, így az ételei ízletesebbé, dekoratívabbá válnak. A szuvidáláson túl az alapanyagok és kész ételek tárolásánál is nagy segítséget jelenthet egy vákuumcsomagoló berendezés.

A vákuumcsomagolás megőrzi termékei állagát, frissességét, valamint növeli az eltarthatóságát. A kellemetlen szagok nem tudnak bejutni, a bent lévő aromák nem tudnak kijutni, így a vákuumcsomagolt áru hosszan megőrzi frissességét, állagát, ízét és aromáját. A frissen vákuumozott füstölt sonka fél év múlva felbontás után is olyan élményt nyújt, mintha most hozták volna le a padlásról.

A holland Henkelman vákuum csomagológépeknek vagyunk a hivatalos forgalmazói, melyekre szervizelést is nyújtunk. Minőségi gépeik segítségével fejlesztették ki mesterszakácsok a szuvidálás főzési eljárást.

Árajánlatot kérek!