TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Térkitöltési megoldások

Térkitöltési megoldások

 

Gondoskodjon Ön is kiszállított termékei védelméről!

Szállítási csomagolásoknál az üresen maradt tér kitöltésére különböző megoldásokat kínálunk. Kiválasztásakor fontos szempont, hogy a terméket megfelelően védje, miközben nem növeli a csomag súlyát és térfogatát.

A kevesebb sérült csomag, több elégedett ügyfelet eredményez vállalkozásának. Térkitöltési megoldásainkkal elkerülheti, hogy a postával vagy a futárral küldött árui szállítás közben megsérüljenek.

Érdeklődőink igényeit folyamatosan szem előtt tartjuk, szaktanácsadást nyújtunk, így termékeink közül mindig az ideális térkitöltési megoldást ajánljuk. Kérje szakértő kollégáink segítségét a +36 1 204-4368-as telefonszámon, hogy közösen megtaláljuk az Ön számára legjobb térkitöltési megoldást.

Konzultációt kérek!


Kiknek ajánljuk a térkitöltési megoldásokat?

  • Webáruházaknak
  • Csomagküldőknek
  • Törékeny terméket szállítóknak
  • Kedvező árú térkitöltési megoldást keresőknek
  • Éles, hegyes terméket szállítóknak
  • Légi úton szállítóknak
  • Környezettudatos cégeknek

 

Árajánlatot kérek!

 

Melyik térkitöltő a legalkalmasabb az Ön számára?

Green-Fill biológiailag lebomló térkitöltő hab

Próbálja ki a természetes anyagösszetételű, 100%-ban lebomló Green-Fill térkitöltő habot (chipset) és óvja meg termékeit a szállítás során ért környezeti hatásoktól. Használatával nem keletkezik felesleges hulladék, így csökkentheti termékei ökológiai lábnyomát. Váltsa ki a környezetszennyező polisztirol térkitöltőt a kukoricakeményítőből készült Green-Fill technológiával. Kérje tőlünk telephelyünkön elérhető ingyenes termékmintánkat!

Térkitöltő fólia (légpárnácskák)

Szállítási csomagolásoknál az üresen maradt tér kitöltésére ajánljuk a térkitöltő fóliát, mely már újrahasznosított és komposztálható változatban is elérhető. Kis helyigényű, praktikus térkitöltési megoldás, melyet leginkább könnyű vagy nem túl nehéz, nem éles vagy hegyes termékek köré ajánlunk.

Légpárnás fólia

Más néven buborékfólia a műanyag habok mellett az egyik leggyakrabban használt védő- és párnázóanyag, ütésre érzékeny vagy sérülékeny felületű termékek védelmére.

Habfólia

A légpárnás fóliához hasonló felhasználási lehetőségeket biztosít. Különbség, hogy esetleg élesebb helyeken nem pukkannak ki a buborékok, így éles és nehéz termékek csomagolására is alkalmas.
Térkitöltőként felhasználva pedig hatásosabb, összegyűrve stabilan tartja a körülötte levő termékeket.

Gyűrt papír

EASYPACK gépeink által készített speciális gyűrtpapír elsősorban kemény, nehéz termékekhez ajánlott, a nagyobb gép által termelt térkitöltőt pedig gépekhez, nagyobb alkatrészekhez, fém eszközökhöz javasoljuk.

Újrahasznosított kartondoboz

Hasznosítsa Ön is a felgyülemlett kartondobozait! Környzetbarát és gazdaságos térkitöltési megoldás, aminek a segítségével nem csak a szemetet csökkentheti, de még térkitöltőt is gyárthat vele.