SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Szakmai cikkek

Vákuum- és védőgázos csomagolásről bővebben

Mindkét csomagolási eljárás az élelmiszerek eltarthatósági idejének jelentős növelésére alkalmas azáltal, hogy a romlást vagy minőségcsökkenést okozó kémiai és biológiai folyamatokat gátolja, illetve késlelteti.

A vákuum- és védőgázos csomagolás az élelmiszeriparon belül leginkább a húsok, húskészítmények, baromfitermékek, a tejtermékek közül a sajtok és a tejpor, őrölt kávé, valamint töltött, nyers tésztafélék csomagolására alkalmas.

Védőgázos technológiával találkozhatunk a zöldség- és gyümölcsfélék nagyegységű tárolásánál, illetve a gyógyszeriparban gyerektápszerek esetében is.

Az élelmiszerekben lejátszódó káros oxidációs folyamatok - zsírok oxidációja, vitamin tartalom csökkenése, aminósavak lebomlása, illóolajok és festékanyagok károsodása - az élelmiszer táp- és élvezeti értékének csökkenéséhez vezethet. 

Az élelmiszerek kémiai folyamatok következtében történő minőségromlása jelentősen lassítható a csomagoláson belüli oxigén mennyiségének csökkentésével.