Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Facebook

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

Kérjük válasszon aktuális kínálatunkból!

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat

a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Szakmai cikkek

Vákuum- és védőgázos csomagolásről bővebben

Mindkét csomagolási eljárás az élelmiszerek eltarthatósági idejének jelentős növelésére alkalmas azáltal, hogy a romlást vagy minőségcsökkenést okozó kémiai és biológiai folyamatokat gátolja, illetve késlelteti.

A vákuum- és védőgázos csomagolás az élelmiszeriparon belül leginkább a húsok, húskészítmények, baromfitermékek, a tejtermékek közül a sajtok és a tejpor, őrölt kávé, valamint töltött, nyers tésztafélék csomagolására alkalmas.

Védőgázos technológiával találkozhatunk a zöldség- és gyümölcsfélék nagyegységű tárolásánál, illetve a gyógyszeriparban gyerektápszerek esetében is.

Az élelmiszerekben lejátszódó káros oxidációs folyamatok - zsírok oxidációja, vitamin tartalom csökkenése, aminósavak lebomlása, illóolajok és festékanyagok károsodása - az élelmiszer táp- és élvezeti értékének csökkenéséhez vezethet. 

Az élelmiszerek kémiai folyamatok következtében történő minőségromlása jelentősen lassítható a csomagoláson belüli oxigén mennyiségének csökkentésével.