SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Kategóriák
ÉV VÉGI NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek – 08 – 16 óráig
2022. december 22. – 08 – 12 óráig
2022. december 23. – 2023. január 3. – ZÁRVA.


Első nyitvatartási napunk az új évben
2023. január 4. 13 órától

AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Szakmai cikkek

Vákuum- és védőgázos csomagolásről bővebben

Mindkét csomagolási eljárás az élelmiszerek eltarthatósági idejének jelentős növelésére alkalmas azáltal, hogy a romlást vagy minőségcsökkenést okozó kémiai és biológiai folyamatokat gátolja, illetve késlelteti.

A vákuum- és védőgázos csomagolás az élelmiszeriparon belül leginkább a húsok, húskészítmények, baromfitermékek, a tejtermékek közül a sajtok és a tejpor, őrölt kávé, valamint töltött, nyers tésztafélék csomagolására alkalmas.

Védőgázos technológiával találkozhatunk a zöldség- és gyümölcsfélék nagyegységű tárolásánál, illetve a gyógyszeriparban gyerektápszerek esetében is.

Az élelmiszerekben lejátszódó káros oxidációs folyamatok - zsírok oxidációja, vitamin tartalom csökkenése, aminósavak lebomlása, illóolajok és festékanyagok károsodása - az élelmiszer táp- és élvezeti értékének csökkenéséhez vezethet. 

Az élelmiszerek kémiai folyamatok következtében történő minőségromlása jelentősen lassítható a csomagoláson belüli oxigén mennyiségének csökkentésével.