Széchenyi 2020

Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Facebook

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Vákuum csomagológépek

Vákuumcsomagolás

 

A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek minőségének hosszú idejű megőrzését. A nem élelmiszeripari termékeket megvédi a káros külső hatásoktól (pl. nedvesség, pára). A vákuumcsomagológép típusok az egyszerű külső vákuumozóktól, a teljesen automata kamrás vagy horizontálisan haladó rendszerekig változatosak.

A vákuumozás során a terméket egy speciális tasakba helyezzük, amely teljesen körbefogja az árut. A vákuumtasakok légmentesen záró műanyagból, vagy alumíniumból készülnek, de minden esetben több rétegű fóliából állnak. Bizonyos eljárásoknál védőgázzal cserélik ki az oxigént, ezáltal megakadályozva az aerob baktériumok szaporodását. 

Szakembereink a személyes konzultáció során megvizsgálják a csomagolandó termék paramétereit, a termelési kapacitást és az üzemi körülményeket. Ezek alapján javasolnak megoldásokat a csomagolástechnikai kérdéseire.

Konzultációt kérek!


Vákuumcsomagolás előnyei:

• Megvédi és megőrzi terméke minőségét, ezáltal jelentősen meghosszabbíthatja élettartamát
• Lehetővé teszi az áru hosszú szavatosságú tárolását
• Nagymértékben hozzájárul vállalkozása nyereségességéhez
• Egyre szélesebb körben használt technológia: vendéglátás, élelmiszer gyártás, szupermarketek, Sous Vide főzési eljárás, nem élelmiszeripari felhasználás, dokumentumok és bankjegyek, stb.

Árajánlatot kérek!

 

Miért érdemes vákuumtasakot használnia?

A vákuumcsomagolás megőrzi termékei állagát, frissességét, valamint növeli az eltarthatóságát legyen szó élelmiszerről, alkatrészről, vagy gyógyszerről. Az oxigénmentes környezet meggátolja árui romlását, bomlását, fémalkatrészek esetén a korróziót.

A kellemetlen szagok nem tudnak bejutni, a bent lévő aromák nem tudnak kijutni, így a vákuumcsomagolt áru hosszan megőrzi frissességét, állagát, ízét és aromáját. A frissen vákuumozott füstölt sonka fél év múlva felbontás után is olyan élményt nyújt, mintha most hozták volna le a padlásról.