TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO hírlevél feliratkozás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Vákuum csomagológépek

Vákuumcsomagolás

 

A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek minőségének hosszú idejű megőrzését. A nem élelmiszeripari termékeket megvédi a káros külső hatásoktól (pl. nedvesség, pára). A vákuumcsomagológép típusok az egyszerű külső vákuumozóktól, a teljesen automata kamrás vagy horizontálisan haladó rendszerekig változatosak.

A vákuumozás során a terméket egy speciális tasakba helyezzük, amely teljesen körbefogja az árut. A vákuumtasakok légmentesen záró műanyagból, vagy alumíniumból készülnek, de minden esetben több rétegű fóliából állnak. Bizonyos eljárásoknál védőgázzal cserélik ki az oxigént, ezáltal megakadályozva az aerob baktériumok szaporodását. 

Szakembereink a személyes konzultáció során megvizsgálják a csomagolandó termék paramétereit, a termelési kapacitást és az üzemi körülményeket. Ezek alapján javasolnak megoldásokat a csomagolástechnikai kérdéseire.

Konzultációt kérek!


Vákuumcsomagolás előnyei:

• Megvédi és megőrzi terméke minőségét, ezáltal jelentősen meghosszabbíthatja élettartamát
• Lehetővé teszi az áru hosszú szavatosságú tárolását
• Nagymértékben hozzájárul vállalkozása nyereségességéhez
• Egyre szélesebb körben használt technológia: vendéglátás, élelmiszer gyártás, szupermarketek, Sous Vide főzési eljárás, nem élelmiszeripari felhasználás, dokumentumok és bankjegyek, stb.

Árajánlatot kérek!

 

Miért érdemes vákuumtasakot használnia?

A vákuumcsomagolás megőrzi termékei állagát, frissességét, valamint növeli az eltarthatóságát legyen szó élelmiszerről, alkatrészről, vagy gyógyszerről. Az oxigénmentes környezet meggátolja árui romlását, bomlását, fémalkatrészek esetén a korróziót.

A kellemetlen szagok nem tudnak bejutni, a bent lévő aromák nem tudnak kijutni, így a vákuumcsomagolt áru hosszan megőrzi frissességét, állagát, ízét és aromáját. A frissen vákuumozott füstölt sonka fél év múlva felbontás után is olyan élményt nyújt, mintha most hozták volna le a padlásról.