= 89 Ft /db
= 140 Ft /db
= 147 Ft /db
= 86 Ft /db
Kérdésed van? +36 1 204-4368
A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek minőségének hosszú idejű megőrzését. A nem élelmiszeripari termékeket megvédi a káros külső hatásoktól (pl. nedvesség, pára). A vákuumcsomagológép típusok az egyszerű külső vákuumozóktól, a teljesen automata kamrás vagy horizontálisan haladó rendszerekig változatosak. A vákuumozás során a terméket egy speciális tasakba helyezzük, amely teljesen körbefogja az árut. A vákuumtasakok légmentesen záró műanyagból, vagy alumíniumból készülnek, de minden esetben több rétegű fóliából állnak. Bizonyos eljárásoknál védőgázzal cserélik ki az oxigént, ezáltal megakadályozva az aerob baktériumok szaporodását. Szakembereink a személyes konzultáció során megvizsgálják a csomagolandó termék paramétereit, a termelési kapacitást és az üzemi körülményeket. Ezek alapján javasolnak megoldásokat a csomagolástechnikai kérdéseire.
|
||
|
Árajánlatot kérek! |
A vákuumcsomagolás megőrzi termékei állagát, frissességét, valamint növeli az eltarthatóságát legyen szó élelmiszerről, alkatrészről, vagy gyógyszerről. Az oxigénmentes környezet meggátolja árui romlását, bomlását, fémalkatrészek esetén a korróziót. A kellemetlen szagok nem tudnak bejutni, a bent lévő aromák nem tudnak kijutni, így a vákuumcsomagolt áru hosszan megőrzi frissességét, állagát, ízét és aromáját. A frissen vákuumozott füstölt sonka fél év múlva felbontás után is olyan élményt nyújt, mintha most hozták volna le a padlásról. |