Széchenyi 2020

Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Facebook

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Kérjük válasszon aktuális kínálatunkból!

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat

a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Skin és blister csomagológépek

Skin és blister csomagolás

 

A skin csomagolás egy speciális vizuális csomagolás, melynél a terméket egy méretre vágott, nyomtatott, légáteresztő, vagy perforált kartonlapra helyezik. A fólia lepelszerűen bevonja a tárgyat, a kartonon keresztül kiszívják a levegőt, majd a nyomáskülönbség hatására a fólia ráfeszül a termékre és összeheged a kartonnal.

A nyomtatható kartonra bármilyen üzenet, vagy kép elhelyezhető. A skin csomagolás nemcsak megvédi a terméket, hanem kereskedelmi célú üzenetet is eljuttathat a fogyasztókhoz. Speciális vágással egyedi csomagokat is készíthet. Elsősorban iparcikkek, játékok, szerszámok, háztartási eszközök csomagolására alkalmazzák.

Találjuk meg közösen az optimális megoldást termékei csomagolásához! Igényelje most csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek!

 

Konzultációt kérek!

 

A blister csomagolást általában olyan apró cikkekhez használják, mint az akkumulátorok, gyógyszerek és játékautók. Segít a termékei biztonságának megőrzésében, miközben megkönnyíti a fogyasztók számára, hogy egyszerre csak egy-egy tételhez férjenek hozzá.

Egy előre formázott kemény műanyag (PVC vagy PET) burkot kell tenni a kartonlapra helyezett termékre. A kartonlapon lehet dekoráció, vagy termék információ, így nem csak egy tetszetős és biztonságos csomagolást ér el, hanem üzenetet is eljuttathat a fogyasztókhoz. A burok hegesztése egyszerűbb alkalmazásokban hővel történik, illetve PET vagy nagyobb termékeknél rádiófrekvenciával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik a blister csomagolás iránt. Szakértő munkatársaink készségesen segítenek Önnek!

Árajánlatot kérek!

 

Konzultációt kérek!
GLTEM Skinfólia 390 mm, 150 mikron, 249 m, 14,61kg/tekercs
000960
31 412 Ft + ÁFA
= 39 893 Ft /tekercs
Egységár: 2 150 Ft + ÁFA
= 2 731 Ft /kg