Webshop Kategóriák
TOP termékek
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

Összehasonlítás
Fizetési megoldás
AMCO Szakmai hírlevél
SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi 2020

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Skin és blister csomagológépek

Skin és blister csomagolás

 

A skin csomagolás egy speciális vizuális csomagolás, melynél a terméket egy méretre vágott, nyomtatott, légáteresztő, vagy perforált kartonlapra helyezik. A fólia lepelszerűen bevonja a tárgyat, a kartonon keresztül kiszívják a levegőt, majd a nyomáskülönbség hatására a fólia ráfeszül a termékre és összeheged a kartonnal.

A nyomtatható kartonra bármilyen üzenet, vagy kép elhelyezhető. A skin csomagolás nemcsak megvédi a terméket, hanem kereskedelmi célú üzenetet is eljuttathat a fogyasztókhoz. Speciális vágással egyedi csomagokat is készíthet. Elsősorban iparcikkek, játékok, szerszámok, háztartási eszközök csomagolására alkalmazzák.

Találjuk meg közösen az optimális megoldást termékei csomagolásához! Igényelje most csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy kérjen tőlünk árajánlatot!

Árajánlatot kérek!

 

Konzultációt kérek!

 

A blister csomagolást általában olyan apró cikkekhez használják, mint az akkumulátorok, gyógyszerek és játékautók. Segít a termékei biztonságának megőrzésében, miközben megkönnyíti a fogyasztók számára, hogy egyszerre csak egy-egy tételhez férjenek hozzá.

Egy előre formázott kemény műanyag (PVC vagy PET) burkot kell tenni a kartonlapra helyezett termékre. A kartonlapon lehet dekoráció, vagy termék információ, így nem csak egy tetszetős és biztonságos csomagolást ér el, hanem üzenetet is eljuttathat a fogyasztókhoz. A burok hegesztése egyszerűbb alkalmazásokban hővel történik, illetve PET vagy nagyobb termékeknél rádiófrekvenciával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik a blister csomagolás iránt. Szakértő munkatársaink készségesen segítenek Önnek!

Árajánlatot kérek!

 

Konzultációt kérek!
GLTEM Skinfólia 390 mm, 150 mikron, 249 m, 14,61kg/tekercs
000960
49 455 Ft + ÁFA
= 62 808 Ft /tekercs
Egységár: 3 385 Ft + ÁFA
= 4 299 Ft /kg