Most popular products
Comparison
Payment solution
Newsletter

Welcome in our website!

What product do you want to package?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Strapping machines


Using plastic, textile or metal straps to protect and hold the products together or fix them to pallets, are inexpensive and useful techniques for product protection and shipping. This technology is also ranges from manual operation to completely automatic systems.


Sort by:

-15%
EXTEND EXS-303 Semi-automatic strapping machine
032357
378 000 Ft +VAT
= 480 060 Ft
 321 300 Ft +VAT
= 408 051 Ft

Sort by:

Amennyiben megfelelő feszességgel használják, a pántolás ideális módszer a gyűjtőcsomagolások és a szállítási csomagolások megerősítésére, rögzítésére. A túlságosan laza pántolás haszontalan, a túl szoros pedig átvágva a dobozt kárt okozhat a termékben. A pántszalag felhordásához a manuális megoldástól, a teljesen automatizált rendszerekig terjedő csomagolási technológiák léteznek.

A piacon számos fajta pántoló eszköz található:

  • A polipropilén (PP) alacsony költségű, könnyen kezelhető, de csupán kis leszorító erő fejthető ki vele, mielőtt elszakadna.
  • A poliészter (PET) pántoló a polipropilénnél kisebb mértékben nyúlik magas hőmérsékleten, erősebb, és tulajdonságait nedves állapotban is megtartja. Kedvező ára miatt sok esetben helyettesítheti az acélt.
  • A fémpántolás felel meg leginkább a szélsőségesen nehéz rakományoknak, mivel nem nyúlik. Azonban csak fadobozok esetén ajánljuk.
A pántológépek működéséhez használatos pántszalagok, pántszalag tartó kocsik és pánthüvelyek ellátását raktárkészletről biztosítjuk.
Igényelje most csomagolástechnikai konzultációnkat és mi segítünk megtalálni az Önnek megfelelő csomagolástechnikai megoldást!