Most popular products
Comparison
Payment solution
Newsletter

Welcome in our website!

What product do you want to package?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Handle applicator machine

Main category >PACKAGING MACHINES >Handle applicator machine

One of the most useful marketing tools and practical solutions to carryaway multiple products bundled together, such as bottled water or beverage is a simple tape handle which is applied over the bundled products. This technology is supported by only a few companies in the world.

AMCO Kft. is the distributor in Hungary for one of the leaders and inventors of this useful technology, SMI Group. Several versions of the handle applicators are offered for different speeds of applications.

The “handles” or the special tape, which is used for this application, is a specific product which was developed for this purpose. It is coupled with a piece of cardboard, which is normally printed and carries an advertising message.


Sort by:

Kézi Hordfül felhordó
001467
23 780 Ft +VAT
= 30 201 Ft

Sort by:

Gyüjtőcsomagolások (pl: üdítő, ásványvíz) kézihordfüllel - fogófüllel - történő ellátása hasznos gyakorlati és marketing eszköznek bizonyult, ugyanis marketing üzenettel ellátva könnyíti meg a termék szállítását. Ezt a technológiát a világon csupán néhány vállalat támogatja.

Az AMCO Kft. a SMI Group olasz vállalat magyarországi képviselete, mely élen jár a hordfül technológia értékesítésében és fejlesztésében. A gyártósor kapacitásának függvényében választhatnak hordfül felhordó berendezéseink közül.

A hordfülszalag speciálisan erre a felhasználásra gyártott tapadószalag, mely különböző kiszerelésben kapható. A hordfülezés folyamat során a gép a tapadószalaghoz adagolja a nyomtatott karton csíkot, mely így a végleges hordfület képezve a gyűjtőcsomagolásra kerül.