Széchenyi 2020

AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Összehasonlítás
Fizetési megoldás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Termék részletek


Hőhegesztéses bandázsoló gép, 30/40/50 mm széles szalaghoz - ATS MS 420S
  • Hőhegesztéses bandázsoló gép, 30/40/50 mm széles szalaghoz - ATS MS 420S
  • Hőhegesztéses bandázsoló gép, 30/40/50 mm széles szalaghoz - ATS MS 420S
  • Hőhegesztéses bandázsoló gép, 30/40/50 mm széles szalaghoz - ATS MS 420S

Hőhegesztéses bandázsoló gép, 30/40/50 mm széles szalaghoz - ATS MS 420S

001903
  • ATS MS 420S asztali hőhegesztséses bandázsoló gép

    Termék jellemzők

    A gép bemelegedési ideje minimális
    Kis méretű termék könnyen bandázsolható a munkafelület kialakításának köszönhetően 
    Könnyen kezelhető
    Termékérzékelővel van ellátva
    Mikroprocesszoros vezérlés
    Fűtőbetétes hegesztő a papír és fólia bandázsszalaghoz 
    CE minősítés

    Műszaki adatok
    Bandázsszalag szélesség: 30 / 40 / 50 mm
    Keret mérete (szxm): 420 x 210 mm
    Termék méret:

    • szélesség: 20-420 mm 
    • magasság: 1-200 mm 

    Teljesítmény: max. 26 csomag/perc (termék mérettől függően)
    Gépméret: 560 mm széles, 330 mm mély, 470 mm  magas 
    Energiaigény: 230 V, 50 Hz 

    Gép súlya: 40 kg 

  • Gyártó
    ATS
    Bandázsoló gép típus
    hőhegesztés
    Cikkszám
    001903
    Tömeg
    40 kg/db
  •  

     

  • Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

    Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

    16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása!

    Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen: