Széchenyi 2020

Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Facebook

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Kérjük válasszon aktuális kínálatunkból!

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat

a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.06.04 09:51

Professzionális csomagolás gyorsan és hatékonyan? Egy dobozzáró géppel könnyebb lesz!

A webshopok és a termelők számára egyaránt nagy fejtörést okoz a megfelelő dobozzárás kérdése. Automatizálással könnyedén felgyorsíthatjuk a kapcsolódó folyamatokat.

 

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Oldjuk meg közösen az Ön termékének és termelési kapacitásának megfelelő dobozzárást!

Konzultációt kérek!

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a csomagolástechnika világa. Ez nem meglepő annak fényében, hogy ma már egyre több webáruház működik. Egyre nagyobb szükség van a gyors csomagolásra úgy, hogy közben a biztonság kérdése se szenvedjen csorbát.

 

Ma már komplett rendszerek állnak rendelkezésünkre termékeink csomagoláshoz

Komplett rendszerek kiépítésével egy csomag összeállítása alig vehet igénybe több időt egy-két percnél.

 

Léteznek ma már dobozfelállító gépek, melyek a lapra hajtogatott karton, vagy hullámpapír dobozt összeállítják, valamint behajtják a füleiket. Használatával az alkalmazottak már töltésre kész állapotban kaphatják meg a dobozokat. A dobozfelállító egységhez rendelhet ragasztószalagos dobozzáró gépet, így egyszerre le lehet fedni a doboztöltés és zárás folyamatát. Rendszerét kiegészítheti görgősorral, mely a lezárt dobozok raktáron belüli mozgatását könnyíti meg.

 

Miért lehet szükségünk dobozzáró gépre? 

A csomagolási folyamatok egyik érzékeny pontja a dobozok megfelelő lezárása. Komoly fejtörést okozhat a személyzet számára, hogy a ragasztószalag mindig ideális állásban, kellő feszességben és hosszúságban kerüljön rá a dobozra. Ez a különböző kézi ragasztószalag felhordók és egyéb segédeszközök használatával folyamatos odafigyelést követelnek. A munkaidő növekedésével arányosan romlik a teljesítmény, azaz egyre több időre van szükség a szakszerű csomagoláshoz.

 

Mi az a dobozzáró gép? 

A legtöbb dobozzáró gép félautomata működésű, vagyis a dobozt emberi erővel kell a helyére tenni, majd a zárás után elvenni a gépről. A ragasztási folyamat minden esetben automatizált, így a csomagolás minősége garantált. A gépek egyszerűen és gyorsan a dobozok méreteihez igazíthatóak, de léteznek automata megoldások is, amik felismerik a doboz méretét, és maguktól beállítanak mindent.

 

Mindegyik dobozzáró gépről elmondható, hogy a ragasztószalag kézzel történő felhordásával ellentétben itt mindig egységes hosszúságú lesz a ragasztás. Fontos, hogy a ragasztófejek nemcsak méretre vágják a szalagot, hanem rá is simítják a dobozra.

 

Mikor lehet előnyös egy dobozzáró gép vásárlása?

  • Webáruházat üzemeltetőknek, ahol fontos a megrendelések gyors és folyamatos teljesítése. Ahol a biztonságos kiszállítás mellett fontos a gyors tempóban végzett, tartós ragasztás és zárás.
  • Gyártóknak, akik csomagolják és dobozolják a termékeiket. Akik nemcsak biztonságosan, hanem gyorsan és ízlésesen szeretnék lezárni árucikkeiket akár termékspecifikus dobozokba, logózott ragasztószalagokkal.
  • Minden olyan esetben, amikor napi szinten száznál is több doboz megfelelő lezárásáról kell gondoskodni. Akik részben automatizálnák a folyamatot, mert ehhez nincs elegendő erőforrásuk.

Milyen gépekkel tudja lezárni a dobozokat?

Kézi tapadószalag felhordó
Félautomata alul-felül záró gép manuális beállítással
Félautomata alul-felül záró gép automata beállítással
Félautomata doboz felállító és töltőállomás
Automata doboz felállítású, alul-felül ragasztó dobozzáró gép munkaállomással

Érdeklődőink igényeit folyamatosan szem előtt tartjuk, szaktanácsadást nyújtunk, így dobozzáró gépeink közül mindig az ideális megoldást ajánljuk. Kérje szakértő kollégáink segítségét a +36 1 204-4368-as telefonszámon, hogy közösen megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.

Megnézem a dobozzáró gépeket