Széchenyi 2020

Kategóriák
NYÁRI NYITVATARTÁS

2022.07.01. - 2022. 09.02. között

Hétfő: 8 – 16
Kedd: 8 – 16
Szerda: 8 – 16
Csütörtök: 8 – 16 
Péntek: 8 - 14

AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Összehasonlítás
Fizetési megoldás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2022.02.21 14:05

Miért jó a pántolás?

Ismerje meg Ön is a pántolást, mint technológiát!

Könnyen használható és strapabíró pántológépeinkkel Ön is mesterfokon pántolhat!

Amennyiben segítségre van szüksége, hívja fel kollégáinkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon, vagy kérjen csomagolástechnikai konzultációt!

Konzultációt kérek!

A pántolást, mint technológiát dobozok zárására, gyűjtőcsomagolások és egységrakományok megerősítésére, rögzítésére használják. A különböző jellegű szállítmányok eltérő pántolási technikát igényelnek. A megfelelő pántológép kiválasztását több tényező befolyásolja, mint például a termék mérete, súlya vagy a napi pántolási mennyiség.


Ha jól pántolja le az áruját egy élesebb kanyar vagy bukkanó után nem fog elmozdulni a szállítás közben. a pántolószalagok szorosan tartják a rakományt. Figyelni kell a pántolásnál, ha túlságosan laza, akkor haszontalan, ha túl szoros, akkor pedig átvágva a dobozt kárt okozhat a termékben.

 

Pántolás előnyei:


- Pántszalagok biztosítják az áruval megtöltött dobozok megbízható lezárását, a könnyebb árumozgatást és biztonságosabbá teszik a szállítást
- Gazdaságos: maximális védelmet nyújt minimális csomagolóanyag felhasználásával
- Védik az árut a jogosulatlan kibontástól, dézsmálástól

 

Pántológépek fajtái:

Manuális, mechanikus gépek: a pántolószalag feszítése és rögzítése kézzel történik. Használható polipropilén hüvellyel, fém csattal, vagy fémkapoccsal.
Manuális, elektronikus gépek: hálózati kapcsolattal vagy akkumulátorral működnek. A pántszalag feszítése manuális vagy automatikus, a zárása pedig hőhegesztéssel, vagy dörzhegesztéssel történik.
Félautomata rendszerek: a terméket egy rakodóasztalra helyezzük, ahol a pántszalagot a termék köré húzzuk. A hegesztő egységhez érintve a gép automatikusan feszíti és zárja hőhegesztéssel a szalagot. Vannak olyan pántológépek, amelyek automatikusan helyezik a pántot a termék köré, míg az áru elhelyezése manuálisan történik.
Automata rendszerek: Az automata pántológép keretes szerkezetű, amin belül az elhelyezett termékre a pántológép a pántszalagot az előre beállított erővel ráfeszíti. A hegesztés hővel történik. A termék automatikusan kerül futószalagon a pántológép alá.

 

A pántszalag felhordásához a manuális megoldástól, a teljesen automatizált rendszerekbe építhető pántológépekig mindent megtalál a kínálatunkban.