Széchenyi 2020

Kategóriák
AMCO KATALÓGUS

Iratkozzon fel az AMCO szakmai hírlevelére és

Csomagolástechnikai katalógust küldünk AJÁNDÉKBA!

16 csomagolástechnikai megoldás részletes bemutatása.

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét és máris küldjük a Katalógust e-mailen:

 Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájákoztatót és hozzájárulok ahhoz, hogy hírlevelet kapjak.
Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Összehasonlítás
Facebook

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! A pontos feltételeket: szállítási költség,  szállítási határidő, árfolyam, összegek, a visszaigazolásban jelezzük.

Üdvözöljük webáruházunkban!

Milyen terméket szeretne csomagolni?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Hírek
2021.02.19 14:10

Fóliahegesztés professzionálisan

Fólihegesztőgépet vásárolna, de nem tudja milyet válasszon?

Mi segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást!

Kérjen csomagolástechnikai konzultációt, vagy hívjon fel minket a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Konzultációt kérek!

 

Különböző fóliák hegesztésével tasakokat készíthetünk és lezárhatjuk azokat. A működési elv egyszerű: a hegesztőpofa felmelegszik, majd átadja a hőt a hőre lágyuló műanyag csomagolásnak. A rétegek megolvadnak és összetapadnak, így tartós és tetszetős csomagolás jön létre. A megfelelő fóliahegesztő kiválasztását nagyban befolyásolják a termék tulajdonságai (állag, méret, kiszerelés stb.), a termelési volumen, valamint a fólia típusa.

A leggyakrabban használt anyagok: polietilén (PE), polipropilén (PP), PVC, BOPP (celofánszerű PP), celofán és poliolefin (PO).

A legtöbb fóliahegesztő egy körszelvényű vagy lapos kialakítású, felhevített huzalt használ arra, hogy a tasakokat lezárja. A körszelvényű huzal keskeny hegesztést biztosít, mely el is vágja a fóliát. Kitűnő választás vékony csomagolóanyagok esetén. A lapos huzal hegesztési szélessége vastagabb (2-5-10-12-15 mm), mely nagyobb tasakok, nehezebb termékek estén nyújt biztonságos zárást. Szintén népszerű a dupla hegesztéses megoldás. Az ilyen gépek két párhuzamos huzal segítségével érik el a nagyobb tasakok tökéletes, szivárgásmentes zárását.


Először érdemes meghatároznia, hogy milyen típusú zárásra van szüksége. Az AMCO Kft. termékkínálatában megtalálhatóak a legegyszerűbb fóliahegesztők, valamint a speciális felhasználású hegesztők egyaránt. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő fóliahegesztő kiválasztásában, igényelje csomagolástechnikai konzultációnkat, vagy hívja fel szakértő kollégáinkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Megnézem a fóliahegesztő gépeket!