Comparison
Payment solution
Newsletter

Welcome in our website!

What product do you want to package?

Amennyiben segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 204-4368-as telefonszámon!

Carton box forming and closing

Main category >PACKAGING MACHINES >Carton box forming and closing

There are a wide variety of needs to seal carton boxes after inserting the product in them or once several products are placed in a larger carton box. For larger carton box sealing simple adhesive tapes may be used in a manual, semi-automatic or automatic system. To seal boxes at higher speeds usually hot-melt glue is used and the system may be coupled with a device which inserts the product inside the box.


Sort by:


Sort by:

Karton dobozok formázására, töltésére és lezárására célirányozott gépek nagyon változóak és általában termékspecifikusak.

A dobozfelállító gépek a lapra hajtogatott kartondobozt kinyítják és behajtják az alsó füleket. Ezáltal a doboz töltésre kész állapotban kerül továbbításra. 
A dobozfelállító géphez illeszthető ragasztószalag adagoló gép, mely a már megtöltött doboz alsó és felső füleit behajtja és ragasztószalaggal lezárja. A kézi ragasztószalag felhordással ellentétben mindig egységes hosszban és a doboz közepén készül a ragasztás. A tapadószalag adagoló fej a szalagot méretre vágja és rásimítja a dobozra. 
A rendszer kiegészíthető görgősorral, mely a lezárt dobozok üzemen belüli továbbítását teszi lehetővé.

Egy másik dobozzárási technológia a hőre olvadó ragasztó (hot-melt) használata, mely termékpalettánkon szintén megtalálható.

A ragasztószalagok megtekintéséhez kattintson ide>